Thursday, October 20, 2011

Μεγάλος Διαγωνισμός Schooldrivers

Δελτίο Τύπου 20/10/2011

Οι Schooldrivers ξεκινούν από σήμερα 20/10/2011 ένα μεγάλο διαγωνισμό με αφορμή την κυκλοφορία του νέου videoclip στο τραγούδι Know My Name.

Τι πρέπει να κάνετε?

Δείτε το βίντεοκλιπ εξονυχιστικά και ανακαλύψτε το στοιχείο που δε θα έπρεπε να υπάρχει!

Ποιό είναι το έπαθλο?

Το έπαθλο είναι 500 ευρώ μετρητά τα οποία θα παραδοθούν δημόσια σε live των Schooldrivers (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί) στον νικητή. Αν υπάρξουν πολλοί νικητές θα γίνει κλήρωση με τα ονόματα των νικητών και το όνομα θα τραβηχθεί τυχαία από κάποιον από το κοινό στο συγκεκριμένο live.

Οι υπόλοιποι νικητές που δεν θα πάρουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο - εφόσον υπάρξουν - θα κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις (free pass) σε επόμενο live των Schooldrivers.
Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος?

Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας ανεξαρτήτως ηλικίας εξαιρούμενων όσων συμμετείχαν στο βίντεοκλιπ και άμεσων συνεργατών (παρελθόντων ή παρόντων) ή φίλων της μπάντας.

Που θα βρώ το βίντεο?

Το βίντεοκλιπ είναι το ακόλουθο: http://youtu.be/0UMos6FanI0


Πως συμμετέχω?
  1. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο Youtube - αν δεν έχετε θα πρέπει να δημιουργήσετε. 
  2. Ακολούθως στα σχόλια του βίντεο γράφετε τα δευτερόλεπτα που πιστεύετε ότι είναι το στοιχείο που δε θα έπρεπε να υπάρχει (ή το κατά τη γνώμη σας λάθος) και ένα σχετικό σχολιασμό δίπλα πχ. Το στοιχείο που πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να υπάρχει είναι ότι στο δευτερόλεπτο 0:35 - 0:36 ο τάδε φαίνεται να μη φοράει το ρολόι που φορούσε στην προηγούμενη σκηνή.
  3. Κάντε subscribe στο κανάλι  μας στο Youtube http://www.youtube.com/kaygr και στείλτε μας ένα προσωπικό μήνυμα με στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο).
  4. Είστε έτοιμοι!
Καμιά βοήθεια?
Δε μπορούμε να σας δώσουμε καμία βοήθεια - μπορούμε όμως να σας παροτρύνουμε να προσπαθήσετε με την παρέα σας να βρείτε το λάθος και να μοιραστείτε έτσι το ποσό. Περισσότερα ζευγάρια μάτια - περισσότερες ευκαιρίες να βρείτε τη σωστή απάντηση.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 15/12/2011

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει και ONLINE μέσω του site μας www.schooldrivers.gr
Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)