Tuesday, November 1, 2011

Οι Εμφανίσεις Στο Ghosthouse Τελείωσαν: Ευχαριστούμε!

PRESS PLAY BEFORE YOU START READING :)





Με το παρόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που για 3 συνεχόμενα Σάββατα γεμίσατε με την παρουσία και το κέφι σας το γνώριμο χώρο του Ghosthouse και μας κάνατε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές!


Από την πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου μέχρι και την τελευταία μας εμφάνιση στις 29 Οκτώβρη, τη σκηνή μοιράστηκαν μαζί μας φοβεροί καλλιτέχνες και νέα ταλέντα που πιστεύουμε πως ευχαριστηθήκατε όσο εμείς.


Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν λοιπόν οι: Transporto (πρώην Only Sundays), John Deos, D7, Nairouz, Vassilis Manolis (πρώην Schooldrivers, Τέλος Εποχής), Johnny Vavouras, Nothing To Deny For, Ζήνα Μανουσάκη (πρώην Schooldrivers) και John Fas (Nemionis).

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή σε αυτή τη ζωή από ένα κοινό που τραγουδάει μαζί σου, χορεύει μαζί σου, ανταποκρίνεται - είναι ζωντανό και παλόμμενο. 
  
Για αυτό το λόγο σας αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ακόμη μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που παρόλες τις δυσκολίες στις μέρες μας καταφέρνετε ακόμα να μας κάνετε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.




Ευχαριστούμε και εις το επανιδείν!

Schooldrivers 
(Kay Darens, V l @ h o s , Maria Papagrigoriou, AJ Anasto, Nico Boneli)
Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)