Friday, April 27, 2012

Tempo Pool Bar: 10 Λόγοι Που Το Προτιμάμε

10 Λόγοι Που Προτιμάμε Το Tempo Pool Bar!

  1. Που αλλού μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου σε ένα μοντέρνο σκηνικό με θέα την πισίνα, η οποία είναι ορατή ακόμα και από το εσωτερικό του σε τιμές απλής καφετέριας (ενδ. 3.7 το Freddo, 5 ευρώ οι μπύρες και 7 ευρώ τα περισσότερα ποτά!);
  2. Που αλλού μπορείς με ελεύθερη είσοδο και καμία αλλαγή στις τιμές να δεις μερικές από τις καλύτερες μπάντες της Αθήνας LIVE? Swing, Rocknroll, Blues και Rock βραδιές είναι στο πρόγραμμα!
  3. Ποιος άλλος χώρος συνδυάζει τα 1 και 2 με καθημερινό live/vinyl Deejay set σε περίοδο κρίσης και μάλιστα με resident deejay έναν από τους γνωστότερους deejay της Αθήνας - τον Deejay Nic?
  4. Το Tempo έχει πρόσωπο. Όταν μιλάς για τον ιδιοκτήτη του Tempo δεν είναι ο κ. Χ... είναι απλά... ο Κωνσταντίνος.
  5. Το Tempo έχει στυλ, αισθητική & Free WiFi :) Μinimal χώρος με προσεγμένη διακόσμηση, άνετους καναπέδες για άραγμα ωρών με το laptop, με την παρέα, με το amore.
  6. Έχει όμορφο, νεανικό προσωπικό. Δροσερά κορίτσια που ξέρουν να ανεβάζουν τη διάθεση με χαμόγελο και ευγένεια. Εδώ δε σου σερβίρουν ότι να'ναι όπως να'ναι.
  7. Σέβεται τους πελάτες του και εξυπηρετεί τον καθένα ατομικά. Ο καφές είναι περιποιημένος και τα ποτά καθαρά - χαρακτηριστικό των συνοικιακών bar που δε σε αντιμετωπίζουν σαν ευρώ αλλά σαν άνθρωπο. Λίγες επισκέψεις στο Tempo Pool Bar αρκούν για να μην είσαι ο κύριος Χ αλλά ο Γιάννης που του αρέσει να κάθεται σε αυτή τη γωνιά και πίνει αυτό το ποτό.
  8. Στο Tempo κάθε ώρα της ημέρας είναι μια νέα εμπειρία. Από πρωινές βουτιές και κοκτέιλ στην πισίνα υπό την εποπτεία ναυαγοσώστη, απολαυστικά club sandwich, hot dog και τις καλύτερες ποικιλίες μπύρας το μεσημέρι, χαλαρό καφεδάκι και milk shakes σε παρείστικο κλίμα το απόγευμα, έντονη διασκέδαση με live συγκροτήματα & βραδιές χορού τα Παρασκευοσάββατα και special αθλητικές προβολές (κάθε Τετάρτη και Κυριακή) αφιερωμένες στους φίλους του ποδοσφαίρου!
  9. Εύκολη πρόσβαση, άνετο parking και μόλις 12 λεπτά από το κέντρο της Κηφισιάς με αυτοκίνητο! Ναι η Δροσιά δεν είναι όσο μακριά νομίζατε! Αντί για το καθημερινό πήξιμο στο κέντρο εδώ όλος ο χρόνος σου αφιερώνεται σε αυτό που ξεκίνησες να κάνεις: να χαλαρώσεις, διασκεδάσεις, να περάσεις ΚΑΛΑ!
  10. Το Tempo Pool Bar είναι μοναδικό. Όλοι οι παραπάνω λόγοι εξηγούν το γιατί...


Πως θα έρθω στο Tempo Pool Bar:

Με συγκοινωνία: ΗΣΑΠ ως την Κηφισιά και παίρνετε τη γραμμή 507 από την πλατεία Κηφισιάς (αναλυτικά ώρες δρομολογίων http://www.oasa.gr/xmap.php?id=p507). Κάνετε στάση στην πλατεία Δροσιάς (στάση ΔΡΟΣΙΑ). Στη γωνία θα δείτε τα Everest και την Alpha Bank προχωράτε πεζοί για 1 λεπτό σε αυτό το δρόμο και το Tempo Pool Bar είναι στα αριστερά σας.

Με αυτοκίνητο: Παίρνετε την Κηφισίας όλο ευθεία μέχρι την πλατεία Δροσιάς (12 λεπτά από την πλατεία Κηφισιάς). Μόλις δείτε τα Everest και μια Alpha Bank στο φανάρι κάνετε δεξιά. Στα 150 μέτρα στα αριστερά σας είναι το Tempo Pool Bar.

TEMPO POOL BAR
Λεωφόρος Δροσιάς - Σταμάτας 11, ΣΤΑΜΑΤΑ

Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)