Thursday, March 1, 2012

Schooldrivers With My Point Of View


Το ακόλουθο mail/αρθράκι που μιλάει για εμάς ήρθε απροσδόκητα από μια καλή φίλη της μπάντας την Άννα Παπαδοπούλου και την ευχαριστούμε για αυτό! Το αναδημοσιεύουμε εδώ όπως ακριβώς το έγραψε:


SCHOOLDRIVERS WITH MY POINT OF VIEW
by Anna Papadopoulou
 
Λοιπόν  δεν ξέρω γιατί αποφάσισα να κάτσω να το γράψω αυτό αλλά ένιωσα την ανάγκη να πω από τη δική μου πλευρά πως βλέπω τους SD.

Πριν από όλα αυτά θα ήθελα να σας πω ότι τα παιδιά τα γνωρίζω περίπου 1,5 χρόνο τώρα,εχω ζήσει τις καλές και  τις κακές  στιγμές, διαγωνισμούς, live και αγωνίες των παιδιων,νευρα και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης από το ποτό (αν υπάρχει ο Μπον στην παρέα . . .). Ας μην πολυλογώ άλλο λοιπόν. . . 

 
ΚΑΥ DARENS

Ναι μάλιστα,τι να πεις για αυτό το παιδι,θα πω ότι ξεχνά τα παντα. Είναι λιγοοοοοο αφηρημένος. Αλλα δεν πειράζει εμείς τον αγαπάμε. 

Mε τον ΚΑΥ δεν τα πήγαμε καλά από την αρχη.Τον γνώρισα πρώτη φορά σε 1 live στο Jasmin για τα 2 χρόνια της μπάντας. Μετά ήρθαν έτσι τα πράγματα που ο AJA πήγε στην μπάντα και τον γνώρισα καλύτερα τι το ήθελα ,από τη μέρα που αρχίσαμε να κάνουμε παρέα όλο διαφωνίες είχαμε σε φάσεις ψιλοτσακωμου, ξαφνικά μετά από περίπου 6-7 μήνες αρχίσαμε να συμφωνούμε. O ΚΑΥ είναι ο εγκεφαλος της παρέας δλδ προσπαθεί να οργανώσει τα πάντα, μερικές φορές τα καταφέρνει άλλες πάλι ξεχνά τι ήθελε να κάνει. Σαν παρέα είναι οκ από σοβαρές συζητήσεις μπορεί να ατακαρει και να σε κάνει να κλαις από τα γέλια, επίσης κάνει για φίλος γιατί μπορείς να τοu πεις τα μυστικά σου και είσαι σίγουρος ότι είναι δεν θα βγουν παραέξω γιατί πολύ απλά, θα το ξεχάσει. 

Τώρα σαν καλλιτέχνης είναι απίστευτος σε αυτό που κάνει είναι πιο επαγγελματίας από τους ¨φτασμένους¨. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει πάνω στη σκηνή και σε κάνει να διασκεδάζεις και να περνάς καλά. Αυτό νομίζω φτάνει και είναι υπεραρκετό.

 
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ-ΠΙΡΔΑ / MARPI

Μαράκι: απλά μην την τσαντισεις,δεν θες να την τσαντίσεις. Επίσης μην πεις τπτ για τα πληκτρα της.

Η Μαρία είναι λίγο επιφυλακτική στο να γνωρίζει καινούργια άτομα, δεν θα έρθει να σου μιλήσει από μονή της. Έτσι λοιπόν με την Μαρία δεν μιλούσαμε το 2-μηνο γιατί μην νομίζετε τα ίδια είμαι και γω, μετά λοιπόν από αυτό το διάστημα που λέγαμε απλά ένα γεια επιτέλους ανοιχτήκαμε και είπαμε και 2 κουβέντες παραπάνω.

Η πληκτρου μας είναι ψυχάρα με όλη τη σημασία της λεξης. έχεις πρόβλημα με τη Μαρία μπορείς να το συζητήσεις να βρεις λύσεις να το διακωμωδήσεις και όλα τα συναφή. Μπορείς να διασκεδάσεις με την Μαρία να περάσεις καλά να πιεις να χορέψεις πάνω στις καρέκλες αρκεί να έχεις πίτσα κρασί και σφηνάκια! 

Τώρα πάνω στη σκηνή το νιώθει αυτό που κάνει έχει τύχει να παίξει και με 38 πυρετό και να μην πάρει χαμπάρι κανένας το γουστάρει αυτό που κάνει και το κάνει καλά. Πριν σχεδόν 1 χρόνο υπήρχε και κάποιος άλλος πληκτράς που τον αγαπάμε και τον εκτιμάμε σα μουσικό αλλά το είχε πάρει όλο πάνω του το θέμα και δεν μπορούσε το λουλουδάκι μας να ανθίσει, από τη μέρα λοιπόν που ο αγαπημένος  πληκτράς έφυγε γιατί χρονικά δεν προλάβαινε η Μαρία έγινε κάποια άλλη, καινούργιες ιδέες πιο ενεργητική ως προς την μπάντα.
 

NIKO BONELI

Τι να  πει κανείς για τον Νίκο το μόνο που έχω να πω είναι ¨ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΝΕΛΗ¨.

Νίκος ο ΑΑ της παρέας. Όλοι απορούμε, μαζί και το συκώτι του που στο καλό βάζει τόσο ποτό. Βέβαια σε κάνει να γελάς με τα αστεία και τα πειράγματα του. Συνέχεια σε πειράζει σε έχει στην τσίτα. Πάντα πρόθυμος για γιορτές και πανηγύρια αρκεί να έχει πίτσα, τεκίλα, μπύρα, ούζο, σφηνάκια και ότι άλλο αλκοολούχο σας βρίσκεται. Με το Νίκο σπάνια διαφωνείς. Σα φίλος είναι όχι τόσο συμβουλευτικός αλλά θα κάτσει να σε ακούσει. ΚΑΙ αυτός ψυχή της παρέας.

Στα καλλιτεχνικά τώρα, σα μουσικός δεν παίζεται, πάνω στη σκηνή δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος αλλά όταν περνάει καλά και έχει όρεξη φαίνεται. Είναι ο σοβαρός στη σκηνή  μάλλον κραταει τις ισορροπίες. Γουστάρει να ακούει συγκεκριμένες μουσικές αλλά μπορεί να παίξει τα πάντα. Βέβαια όταν βλέπει τον κόσμο να περνά καλά πωρώνετε ακόμα περισσότερο. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΝΕΛΗ.
 


 AJA / ANΔΡΕΑΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εδώ ότι και να πω ίσως και να χαρακτηριστεί και ως μη αντικειμενικό, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι όσο μπορώ. Ο ψηλός είναι ένας τύπος περίεργος δεν τον ψυχολογείς εύκολα ακόμα και μετά από 1,5 χρόνο που ήμαστε μαζί ακόμα τον μαθαίνω.

Ο  Αντρέας είναι προστατευτικός με τους γύρω του,δεν θέλει να στεναχωρεί κανένα και να μη χαλάσει κανένα χατήρι. θέλει να είναι το Α Male, είναι ιππότης αλλά είναι και αλητάκι, τρυφερός και σκληρός μαζί. Είναι ότι θέλεις να έχεις δίπλα σου σα σχεση αλλά και σαν φιλο. αλλά μην πλησιάζετε βγαζω δοντια νυχια και ότι άλλο χρειαστεί. Σαν παρεακι σε κάνει να γελας και να περνας καλα μαζί του.

Τώρα πάνω στο stage δίνει τον καλύτερο του εαυτό γουστάρει αυτό που κάνει και το νιώθει τσακιεται επάνω στη σκηνή. Σα μουσικός κάνει πολλά πράγματα και μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα. Αν είχατε βρεθεί τον Απρίλη στην Αρχιτεκτονική πέρσι στα γενέθλια του, θα ακούγατε ένα τραγούδι που είχε γράψει εκείνος και το πήρα εγώ μαζί με έναν άλλο τρελό τύπο του βάλαμε στοίχους και το τραγούδησα εγώ - και εδώ να σημειωθεί παρακαλώ ότι είχα τραυματισμένες φωνητικές χορδές ΑJA rules and rocks!!!!! Papoy aja
 
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ / VL@HOS

O Zen master  της παρέας ήρεμη δύναμη αν καταφέρεις να τον νευριάσεις τότε μπορείς να αποκαλέσεις τον εαυτό σου KAY. Αν θες να γίνει κολλητός σου  θα πρέπει να έχεις αυτοελεχγο, αυτοσυγκράτηση, να μην πίνεις, να μην καπνίζεις, να τρως υγιεινά και όχι μετά τις 9 το βράδυ να πίνεις τσάι και να κοιμάσαι νωρίς. Ο Παναγιώτης είναι παράδειγμα γιατί μπορεί να κάνει κέφι χωρίς γούλια αλκοόλ και να χορεύει ασταμάτητα είναι πολύ κάλος χορευτής σε σχέση με τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας και έχει ειδικότητα στη λάτιν μουσική εκεί τα σπάει, έχουμε χορέψει και τσιφτετέλι με τη γιαγιά μου να μας σπάει πιάτα!

Επίσης είναι γεννημένος για κάμερες και φώτα. Σα μουσικός όσο πάει και γίνεται καλύτερος αν αφήσει και λίγο τον εαυτό του και να μην είναι τόσο τυπικός με τον μετρονόμο θα είναι ένας από τους καλύτερους drummer. Επίσης ξέρει και κβαντομηχανική κρυπτογραφία!χα!
 
 ΖΗΝΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ / ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ
Last but not least. Το μπουμπουκάκι μας και όπως λέει και ο ΚΑΥ για τη Ζήνα ¨Ζήνα Μανουσάκη κύριες και κύριοι και μόλις 19 χρονών¨.

Το Ζήνακι μας είναι μέσα στη χαρά και λόγω ηλικίας αλλά είναι και χαρούμενο από τη φύση του.Σαν φίλη είναι super σε ακούει με προσοχή και σε συμβουλεύει .

Στα μουσικά τώρα, όταν την πρωτοακουσα, μάλλον όχι όταν την πρωτοείδα είπα οκ από κορμί φωνή όταν δε την άκουσα ακουστικέ ενδιαφέρον. Βεβαία μετά από 1,5 χρόνο έπαθα πλακά με την εξέλιξη της, είναι 19 χρονών και έχει απλά φωνάρα! Επίσης της βγάζω το καπέλο  γιατί εκτός από τη φωνή έχει βελτιώσει και την σκηνική της παρουσία. Ζήνα keep working girl!!!!



Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)