Thursday, October 27, 2011

Interview Of The Day: Nothing To Deny For

Αν με ρωτήσει κάποιος στο δρόμο πες ένα πράγμα για το οποίο είσαι περήφανος για σένα θα του απαντούσα: για την ικανότητά μου να ανακαλύπτω νέα ταλέντα και να βάζω ένα λιθαράκι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να γίνουν αυτά πιο δημοφιλή! Ένα τέτοιο ταλαντούχο σχολικό σχήμα με αναμένομενα ακραίο hardcore ήχο (που περιμένεις από τη σκηνή του αύριο) είναι το σχήμα που παρουσιάζουμε σήμερα. Αυτοί είναι οι Nothing To Deny For και η συνέντευξη του 16άχρονου frontman τους Ηλία Χολέβα!

Kay Darens: Πείτε μας λίγα λόγια γενικά για το σχήμα.
Nothing To Deny For: Είμαστε μαζί έναν χρόνο και κάτι μήνες. Αρχικά η μπάντα αποτελούταν απο 5 μέλη αλλά πιστεύοντας ότι τα keyboards θα ήταν χρήσιμα για το συγκρότημα βάλαμε στην <<οικογένεια>> και τον keyboarder μας τον Γιώργο ο οποίος έφερε πολλές καινούριες και χρήσιμες ιδέες. Το είδος που παίζουμε είναι Post-Hardcore και ουσιαστικά αυτό το είδος ήταν το κοινό σημείο που μας έκανε να ενωθούμε.
 
KD: Ποιες οι επιρροές σας και τι θέλετε να πετύχετε μέσα από τη μουσική σας?
NDF: Οι επιρροές μας είναι bands του ίδιου είδους.Όπως Asking Alexandria,A day to Remember,The Devil Wears Prada,From First to last κτλ.Θέλουμε η μουσική μας να αρέσει στο κοινό και να το ανεβάζει.


KD: Αν η μουσική σας περιγραφόταν με 5 λέξεις ποιες θα ήταν αυτές?
NDF: Δυνατή, γρήγορη, τρελή, εκτονωτική - και για εμάς - ΥΠΈΡΟΧΗ!!!

KD: Περισσότερα covers ή περισσότερα originals? Τι θα δώ σε ένα live σας?
NDF: Γουστάρουμε όπως είπαμε και πιο πριν την μουσική πολλών ξένων bands και γιαυτό ξεκινήσαμε με αρκετά covers. Παρ'όλα αυτά έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε δικά μας κομμάτια τα οποία όταν τελειοποιηθούν ελπίζουμε να αρέσουν και στο κοινό μας.

KD: Έχετε κάποιο δισκογραφικό πλάνο στα μελλοντικά σχέδια της μπάντας? Πως σκέφτεστε να διαθέσετε το υλικό σας στο κοινό?
NDF: Όταν τελειώσουμε με τα δικά μας κομμάτια σίγουρα θα υπάρξει κάποια δουλεία.Θα θέλαμε να φτιάξουμε ένα EP που σίγουρα μετά την πραγματοποίηση του, θα διαθέσουμε τα τραγούδια μας δωρεάν στο internet. Ταυτόχρονα ελπίζουμε να έχουμε δικά μας video clips έτσι ώστε να προωθηθούμε και να γίνουμε γνωστοί.

Οι Nothing To Deny For είναι: Ηλίας (vocals), Σπύρος (drums), Τζανής (guitar), Στέφανος (guitar) και Spike (Bass), Γιώργος (Πλήκτρα)

Δείτε τους ζωντανά αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου μαζί μας στο Ghosthouse (Λεπενιώτου 26, Ψυρρή) όπου ανοίγουν την τελευταία συναυλία μας για τον Οκτώβριο! Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και οι NDF βγαίνουν αυστηρά στις 22:30 (be there and support them!).  More info: http://www.facebook.com/event.php?eid=225147847550111
Facebook

2 comments:

spike said...

poso kaulonw me to spike xD

Miki said...

spike leei i psonaaaaraaaaaaaaa <3

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)