Wednesday, December 22, 2010

Τελευταία Εορταστική Εμφάνιση Για Το 2010 - 23 Δεκεμβρίου - Στο JASMIN!

2 Χρόνια KAY & THE SCHOOLDRIVERS - JAM NIGHT OPEN PARTΥ στο JASMIN ROCK CLUB με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών και μη!

Σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου οι Kay & The SchoolDrivers γιορτάζουμε 2 χρόνια από την ημέρα που μπήκαμε στο στούντιο για να γράψουμε το ΠΑΜΕ ΕΚΔΟΜΗ και τι καλύτερο να το γιορτάσουμε μαζί σας - επιστρέφοντας στις rocknroll ρίζες μας με ένα JAM NIGHT OPEN PARTY - για όλους - στον ιστορικό χώρο του Jasmin Rock Club (Μιχαλακοπούλου 150 και Σινώπης 27 στους Αμπελόκηπους - όπισθεν πύργου Αθηνών), όπου θα κόψουμε και την τούρτα για τα 2 χρόνια μας!

Ξεκινάμε αυστηρά στις 10:30 αφού στη σκηνή θα ανέβει πληθώρα φίλων και μη καλλιτεχνών οπότε φροντίστε να είστε εκεί νωρίτερα (σ.σ. τα μέσα λειτουργούν κανονικότατα όλα αύριο από τις 9 έως τις 10 - οπότε όσοι δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να έρθετε λίγο νωρίτερα για να εξυπηρετηθείτε αφού οι πόρτες ανοίγουν από τις 9:30 και το JASMIN είναι κοντά στο μετρό ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (22/12/2010) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΗ ΣΚΗΝΗ:

OPEN ACT: NAIROUZ-DEOS-AGGELIKI ZOUPA
MAIN ACT: KAY & THE SCHOOLDRIVERS
PRO JAM: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
OPEN JAM: CHRIS RORY ΠΟΥΓΙΑΣ, COZY ROY and MANY MORE

Θα είναι 100% μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που θα συνοδευτεί από την κοπή της τούρτας για τα 2 χρόνια μας και μια γενικότερη παρείστικη rock διάθεση μακριά από το στυλ που μας έχετε συνηθίσει στο Κρίσης Διάλειμμα.

Join us and let's share the fun!
Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)