Sunday, January 15, 2012

Απόψε Οι Προκριματικοί του Παγκόσμιου Μουσικού Πρωταθλήματος στην Ελλάδα!


Οι Schooldrivers έχουν επιλεγεί και συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Μουσικό Πρωτάθλημα, ο 1ος προκριματικός γύρος του οποίου θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 15/01/2012 στο PASSPORT.

Η παρουσία και η ψήφος σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποιες 3 μπάντες από τις 10 του προκριματικού γύρου θα προχωρήσουν για τη διεκδίκηση του τίτλου του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές των υπολοίπων χωρών με σκοπό την απόκτηση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

Passport -  χώρος πολιτισμού: Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 ευρώ ή 4 ευρώ με προπώληση

Το Global Battle Of the Bands είναι εδώ.

Στο PassPort Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η έναρξη του “GBOB” στην Ελλάδα.
 
30 χώρες, 12.000 μουσικοί και αναρίθμητοι fans ενώνονται κάθε χρόνο σε εκατοντάδες προκριματικούς γύρους του μοναδικού ανεξάρτητου Παγκόσμιου Μουσικού Πρωταθλήματος για συγκροτήματα που παίζουν τα πάντα ζωντανά.

Σκοπός η πρόκριση στον Τελικό της χώρας τους και από εκεί στον Παγκόσμιο Τελικό που αναδεικνύει τις καλύτερες μουσικές μπάντες του κόσμου.

Έπαθλο πακέτο αξίας 100.000 US$ για τον πρώτο νικητή του Παγκοσμίου Τελικού.  

Η Ελλάδα μπαίνει φέτος δυναμικά στην διοργάνωση με το PassPort να φιλοξενεί τις πρώτες μάχες του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Δέκα μπάντες έχουν 8 λεπτά στην διάθεσή τους για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο κόσμος μαζί με τους αξιολογητές του GBOB , θα επιλέξουν ζωντανά, εκείνους που προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της  χώρας μας!

Εσύ θα λείπεις;

Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)