Friday, April 1, 2011

Οι SchoolDrivers Στον Ημιτελικό του Bon Jovi Contest!


Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το τραγούδι μας Know My Name με τη δική σας υποστήριξη κέρδισε τις εντυπώσεις και μας έδωσε το εισητήριο ανάμεσα σε 300+ συγκρότηματα από όλη την Ελλάδα, ώστε οι SchoolDrivers να βρίσκονται πλέον στον 2ο γύρο του διαγωνισμού για το support act στους Bon Jovi!

Στις 5 Μαίου 2011 10 συγκροτήματα (μεταξύ των οποίων και οι SchoolDrivers) θα ερμηνέσουν live από 2 κομμάτια και από αυτή τη φάση 5 συγκροτήματα θα προκριθούν τα οποία και θα αποσταλλούν στο management των Bon Jovi για την τελική επιλογή του μοναδικού νικητή.

The SchoolDrivers-Know My Name (EP) 2011 by kaygr

Από αυτή τη φάση θα αναδειχθούν πέντε (5) νικητές, ένας από ψηφοφορία του κοινού και τέσσερις από την κριτική επιτροπή. Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει ως εξής : α) το κοινό που θα παρακολουθήσει τις ζωντανές εκτελέσεις των τραγουδιών θα ψηφίσει, στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS), δωρεάν, σε συγκεκριμένο αριθμό. Δεν υπάρχει περιορισμός στους ψήφους ανά άτομο. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα φαίνονται καθόλη τη διάρκεια που θα λαμβάνει χώρα η διαδικασία σε ηλεκτρονικό πίνακα που θα έχει τοποθετηθεί στο χώρο για το σκοπό αυτό. Το τραγούδι που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα και θα συμμετέχει στην τρίτη φάση του Προγράμματος, β) τα υπόλοιπα τέσσερα (4) τραγούδια θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή , η οποία θα είναι πενταμελής και θα αποτελείται από τα ανωτέρω πρόσωπα. Τα τραγούδια θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα.


Τα συγκροτήματα που κυνηγάνε μία θέση στο όνειρο είναι με αλφαβητική σειρά (κλικ για αν ακούσετε τα τραγούδια κάθε συγκρότήματος):
  1. Brainwash Squad - Rabbits In The Sun / Sony
  2. Brothers In Plugs - Can't Find A Shelter / Unsigned
  3. Ex Animo - Στραβός Γυαλός / Bro Jet
  4. Expert Medicine - Mr Crisis / Jumping Fish Winner - Sound Of Everything Records
  5. Κύριος Κ - Κορίτσι Του Μήνα / Coo Records
  6. Mr Highway - If You Don't / Unsigned
  7. Nemionis - Night Falling / Unsigned
  8. SchoolDrivers - Know My Name / Unsigned
  9. Sun Rain In Life - Senses / Number Nine Records
  10. Travel Mind Syndrome - Breeze of Light / Jumping Fish Winner - Sound Of Everything Records
Στις 5 Μαίου (σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα) σας θέλουμε όλους εκεί να χαρούμε όλοι μαζί αυτή τη γιορτή της μουσικής και να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι SD!

Thanks people!
Facebook

3 comments:

cacao said...

poli kalo to komati!

Maraki said...

Kay + Bon Jovi στο ίδιο stage απλά χάρμα οφαλμών!!!!!!!

Τάσος Ραγκάβης said...

Γουστάρω δικέ μου μπαντάρα οι Schooldrivers και τώρα απλά θα βρεθείτε εκεί που σας αξίζει! Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι που δεν έχω καταφέρει να έρθω σε αρκετά live σας! Θα επανορθώσω όμως! Που παίζετε επόμενη συναυλία?

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)