Thursday, January 20, 2011

NEW SINGLE: KNOW MY NAME (EP) just RELEASED!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο μας single "Know My Name". Τον ήχο επιμελήθηκε ο παραγωγός μας Cozy Roy και ο Ryan Smith (master engineer των GreenDay, Joe Bonamassa, Dreamtheater κτλ).

Ακούστε το στο profile μας στο Jumping Fish και αν σας αρέσει υποστηρίξτε την υποψηφιότητά μας για να ανοίξουμε τη συναυλιά των ΒΟΝ JOVI το καλοκαίρι!

http://www.jumpingfish.gr/schooldrivers


Η διαδικασία για να ψηφίσετε τους SchoolDrivers για να ανοίξουν τους Bon-Jovi είναι πολύ απλή και δε θα σας πάρει πάνω από 2 λεπτά, ενώ ολοκληρώνεται σε 2 βήματα:

1. Εγγράφεστε στο Jumping Fish ως LISTENER ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.jumpingfish.gr/Register.aspx φροντίζοντας να συμπληρώσετε κατάλληλα τα 6 πεδία.
* Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο LISTENER (ακροατής).
* Επικυρώνετε την εγγραφ...ή πατώντας ΕΓΓΡΑΦΗ.
* Η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί αλλά χρειάζεται να την επικυρώσετε μπαίνοντας στο mail που δώσατε κατά την εγγραφή. Κάνετε κλικ στο mail που σας ήρθε και πλέον μπορείτε να μπείτε στο site του Jumping Fish με τα στοιχεία που δώσατε.
2. Αφου εισαχθείτε στο Jumping Fish πηγαίνετε εδώ: http://www.jumpingfish.gr/schooldrivers και κάνετε απλά ΚΛΙΚ εκεί που λέει ΨΗΦΙΣΤΕ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και που μας φέρνετε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μας να παίξουμε με μία από τις πιο δημοφιλείς μπάντες στον πλανήτη!

WEBSITE: http://www.schooldrivers.gr/
Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)