Thursday, July 22, 2010

Αποκλειστικά στο tralala.gr τα γυρίσματα του 2ου clip των KAY & THE SCHOOLDRIVERS



Οι ανατρεπτικοί Kay & The SchoolDrivers ανανεώνουν τον ήχο και την εμφάνισή τους με τον Kay Darens να μεταμορφώνεται σε ράππερ, τους SchoolDrivers πιο trendy από ποτέ, και τα νέα sexy SchoolGirls να αναδεικνύουν πολλαπλά τη μπάντα που επανέφερε τη μόδα του School clothing.

Με διάθεση σατυρική όπως πάντα - αλλά και πιο X-rated - οι Kay & The SchoolDrivers τολμούν να ανατρέψουν την εικόνα τους μιλώντας για το σύστημα της Showbiz και τον τρόπο που λειτουργεί με τον πιο "συστεμικό" τρόπο. Τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν για να μας περάσουν την άποψή τους μέσα από το νέο κλιπ είναι τουλάχιστον ευφυέστατα και βγάζουν πολύ (μα πάρα πολύ) γέλιο. Από τεχνικής άποψης, ο Άρης Καλογερόπουλος κινήθηκε στα βήματα του "Μέσα Στην Πόλη" καταφέρνοντας να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αποδώσει ένα απίστευτα ζωντανό, νεανικό χρώμα και διαυγή εικόνα που σίγουρα εντυπωσιάζει και θέτει νέα standard.

To tralala.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 1ης ημέρας του βιντεοκλίπ για το κομμάτι των Kay & The SchoolDrivers με τίτλο "Έπρεπε Να Γίνω Ράπερ", σε σκηνοθεσία Άρη Καλογερόπουλου, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε αποκλειστική μετάδοση από το tralala.gr....



Για περισσότερες φώτο κάντε κλικ εδώ: http://www.tralala.gr/index.php/mousika-nea/item/5004-kay-schooldriners-clip-foto


Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)