Monday, March 15, 2010

Ολοσέλιδο Αφιέρωμα στο ΒΗΜΑ: Kay & The SchoolDrivers


Γράφει ο Kay Darens

Όλο το 2009 και λίγο πριν κλείσει ένας κύκλος με το 1ο formation των Kay & The SchoolDrivers να περνά στο παρελθόν, το σχήμα είδε αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας με κάλυψη από πληθώρα έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου όπως:
Στις 14/02/2010 - Κυριακή της Αποκριάς και ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου - και ενώ βρισκόμουν με ένα πολύ ξεχωριστό για μένα άνθρωπο στο ξέφρενο Πατρινό καρναβάλι - έλαβα ένα ευτυχές τηλεφώνημα με το οποίο με ενημέρωναν ότι μας είδαν στο Βήμα της Κυριακής σε ολοσέλιδο αφιέρωμα.

Μια τέτοια στιγμή για κάθε rock καλλιτέχνη που αγωνίζεται σε ένα ανταγωνιστικό χώρο γεμάτο αντιξοότητες είναι πάντα μοναδική... Μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στα highlights των προσωπικών μου αναμνήσεων - όπως εκείνη που είδα το δίσκο μου με τους SchoolDrivers να καταλαμβάνει μια περίοπτη θέση στα ράφια του Metropolis.

Μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας μέσα από το www.schooldrivers.gr και ευχαριστώ δημόσια την Ευαγγελία Φραντζόγλου για τα όμορφα λόγια που στόλισε την περιγραφή της για το σχήμα και τη φιλοσοφία του.

Οι Kay & The SchoolDrivers ΠΛΗΡΩΣ ανανεωμένοι θα επιστρέψουν πολύ σύντομα κοντά σε σας που μας στηρίζετε με τα σχόλια και την αγάπη σας καθημερινά...

Ευχαριστώ για όλα,
Keep rocking και μη λυγίσετε ούτε μια στιγμή στους οχετούς που έρχονται...Η ζωή είναι ωραία για όποιον ξέρει να τη χαίρεται ακόμη και με λιγότερα χρήματα στην τσέπη ;)



Facebook

1 comments:

Anonymous said...

H mpanta sas einai oti pio gamistero iparxiei stin piatsa guys! You rock!

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)