Tuesday, October 13, 2009

Για Να Μπείς Μες Στο Κλάμπ...Κάνε ΓΚΕΛ!

Το τραγούδι Κούνα Το Κορμί Σου (Μουσική: Kay Darens/Cozy Roy - Στίχοι: Kay Darens) που περιλαμβάνεται στο δίσκο των Kay & The SchoolDrivers - ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ, φόρεσε σέξυ outfit, έγινε trendy και θα αρχίσει να "σουλατσάρει" ανάμεσα στους Έλληνες clubbers ελεύθερο και άκρως "ερεθιστικό".

Την ευθύνη για το απόλυτα αισθησιακό rnb/dance αποτέλεσμα έχει η ομάδα των Energy Deejays (Μ. Ζαλάχας - Μ. Γιασιράνης) σε συνεργασία με τον Σ. Μεταξά. Οι Energy Deejays μας έχουν ήδη χαρίσει ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης με τα remix τους που φιγουράρουν σε κάθε "ναό" της νυχτερινής διασκέδασης και ΚΥΡΙΩΣ στους MERCEDES clubbers που φιλοξενεί και εμπιστεύεται στα χέρια τους τη διασκέδαση των θαμώνων (σ.σ. και καλά κάνει).


Η τραγουδίστρια των Kay & The SchoolDrivers - Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου λικνίζεται στο ρυθμό του ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ στο οποίο χαρίζει και τη sexyφωνή της

Οι Energy Deejays έχουν μέχρι σήμερα ρεμιξάρει με επιτυχία:
  1. Άννα Βίσση - Στην Πυρά
  2. Νίγμα - Vamos Για Χορό
  3. Hot & Cold - Katty Perry
  4. Αντώνης Ρέμος - Έχω Εσένα
  5. Λαθρεπιβάτες - Ρεμάλι
  6. Πέγκυ Ζήνα - Αναθεώρησα
  7. Βαγγέλης Σπανακάκης - Θα Με Ψάχνεις
  8. Ναταλί Θάνου - Νύχτα Καλοκαιρινή
  9. Μαριάννα Μαλαντζή - Μη Στα Λέω

και πολλά άλλα!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ OFFICIAL REMIX του KOUNA TO KORMI SOU θα διατίθεται προς ελεύθερο κατέβασμα αποκλειστικά από το SCHOOLDRIVERS.GR - BY ENERGY DEEJAYS & S.METAXAS / KAY & THE SCHOOLDRIVERS REMIX!
Facebook

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Με Ποια Κριτήρια Επιλέγετε Σε Ποιο Live Θα Πάτε Σήμερα (με σειρά προτεραιότητας)